Pandit Dinesh Chandra Sati, dr. sc. med. – Himalaja Joga & Meditacija

Ljudi koji redovno vežbaju Himalaja meditaciju, energični su i mirno se nose sa problemima, no pri tome nisu ravnodušni. Vaše samo-isceljenje i imuni sistem biće ojačani. Osećaćete se sve srećnijima i srećnijima. Himalajska meditacija stvara više radosti u životu i poboljšava zdravlje.Seminar o Ajurvedi & Vastu – To je više od hiljadu godina staro znanje i umeće načina kako urediti životni i radni prostor pojedinca. Kako stvoriti harmoniju i podudarnost koja će pružiti snažnu podršku u našem životu.

Ajurveda: „Nauka o životu“ praktikuju je lekari više od 5000 godina. Očuvanje telesnog i duševnog blagostanja igra značajnu ulogu u celom Ajurveda učenju. Ono je usredsređeno na snage samoisceljenja, koristeći sredstva za masažu, prirodno bilje, jogu i zdravu ishranu.

Vastu – nauku o vedskoj arhitekturi je takođe dato od strane Dr Pundit Sati kako bi se zadobila maksimala podrška prirode za srećan život i miran dom u nečijem životu. Kuća sagrađena prema vedskoj Vastu neutrališe negativnosti života i donosi mir, prosperitet, harmoniju u porodicu.

Vedsko pevanje: – Obilje u našem životu

Pandit Dr DC Sati će se predstaviti i izvesti rituale o tome kako dobiti obilje energije (zdravlje, skladan odnos, sreću, materijalno bogatstvo) u naš život pomoću metoda pevanja Lakšmi. Seminar će početi sa ritualnom Lakšmi Puđa. (Evociranje specijalnih moći). Nosilac svetlosti – Pandit Dineš Chandra Sati, dr sc. med. Pandit DC Sati je doktor vedske nauke (dr sc) u đotišu (Vedska astrologija) i sanskrtu. On je direktor himalajskog đotiš i Iagia instituta, izuzetno poznat međunarodni stručnjak vedske kulture te je poznat i po mnogim privatnim klijentima. Dok boravite na Pašmanu, držaće seminare tokom nedelje, te će takođe biti na raspolaganju za lične konsultacije.

http://www.vedic-astrology.eu/