Pandit Dinesh Chandra Sati, dr. sc. med. – Vedska astrologija – Đjotiš za zdravlje i karma

Vedska astrologija je znanje o prošlosti, sadašnjosti i našoj budućnosti kako bi razumjeli kroz; 9 planeta, 12 kuća i 27 mjesečevih zvijezda. 12 kuća su temelj naših života kao mjesečevih zvijezda – 27 Nakshatra će reći nešto o našoj prirodi, karakteru, snagama i slabostima.
Vedski horoskop nam pokazuje kroz planet zdravstvene prednosti i slabosti u tijelu. Mi smo dobili znanja o našoj karmi, dharmi, te kako možemo pozitivno utjecati na naše živote, s lijekovima, ritualima, mantrama i dragim kamenjem.

Jyotish je svetlo, to je znanje, koje nam pomaže da razumemo prošlost, prihvatimo sadašnjost i da otkrijemo budućnost. Omogućuje nam da shvatimo i razumemo sve domene našeg života i da postignemo sreću, ljubav, dom, posao, zdravlje, duhovni napredak i više od toga…Na seminaru mogu učestvovati osobe s osnovnim i naprednim znanjem o Jyotishu. Već tokom seminara možemo dobiti mnoge uvide o našem životu, u međuvremenu je dr. Sati također dostupan za privatne konsultacije. Ovaj seminar je pogodan za polaznike Jyotisha sa osnovnim znanjem ili s dubljim znanjem.

Nosilac svetlosti, Pandit D. C. Sati  je doktor vedske nauke  (dr. sc) u Jyotish (Vedska astrologija) i sanskrtu. On je direktor Himalajskog Jyotishi Yagya instituta, izuzetno poznat međunarodni stručnjak vedske kulture i poznat je i po mnogim privatnim klijentima. Dok boravite na Pašmanu, držaće seminare tokom nedelje, a biće i na raspolaganju za lične konzultacije.

www.vedic-astrology.eu

Pandit Sati Raj Rajeswari TempelPt Dr Sati Vedic center-Salapur Noida India 1Pt Dr Sati Vedic yagyas center-Yagya performance1