Pandit – Duboko isceljenje i relaksacija kroz Vedske Mantre i obrede (Puđe)

Dr. Pandit Dinesh Chandra Sati – Duboko isceljenje i relaksacija kroz Vedske Mantre i obrede (Puđe)

Pandit dr. Sati vas poziva: uživajte u dubokom isceljenju i relaksaciji kroz recitacije Vedskih Mantri i obreda ( Puđe).

Pandit dr. Sati stvoriće isceljujući i revitalizirajući učinak u vama i oko vas (probudiće Evolutivnu silu Prirode u vašem životu) svojim Majstorskim znanjem; upotrebom posebnih zvukova Vedske Astrologije i kroz moć Mantri.

Puđa i karmičko čišćenje pomažu da prevladamo svoje kočnice i probleme i nastavimo uspešnije i sretnije živeti svoj život.

Seminar može pomoći kod smanjenja hroničnih bolesti, stresa, smanjenja porodičnih problema uz to služi i kao podrška na poslu i za sreću u porodici i ljubavnim odnosima.

Tokom svakog dana seminara biće uključena meditacija, mantra recitacije, joga, isceljujuće mantre za napredak u životu i relaksaciji. Biće Puđa za smanjenje negativnih karmičkih uticaja.

Dr. Sati će nam dati i znanje za bolje razumevanje samog sebe i svoje porodice, kako poboljšati snagu, energiju za napredak, uz smanjenje straha i negativnosti.

Meditacija i joga su za zdravlje,  mir i sreću. Seminar dr. Satija je neprocenjivo blago onima koji sebi žele sve najbolje.

Dr. Pt Dinesh Chandra Sati dolazi iz Himalajskog sela Jyotir Math-a. To je jedno od četiri najvažnija sedišta Znanja u Indiji. Ovo Severno sedište Shankaracharya tradicije, Jyotir Math tradicionalno je dom  “Jyotisha” (Vedske astrologije), poznate kao ‘‘oči’’ Veda.

Sada, kao direktor Himalayan Research Instituta, Padit Sati nudi ovo Jyotish znanje, organizuje izvođenje Yagyi, uvežbava nove generacije Vedskih Pandita, održava individualne i poslovne  konsultacije, te putuje svetom održavajući seminare i donoseći svetlo Jyotish/Vastu/Ayurveda/Yoga znanja ljudima raznih zemalja Zapada.

Dr. Sati  proveo je najvrednije vreme početka svoje akademske karijere u ovom sedištu znanja Jyotir Math-u. Dr. Pandit Sati stekao je svoju “ Shastri” titulu u Jyotir Math Vidyalaya. Stekao je “Acharya’’ akademsku titulu (Prve klase) na S. S. B. University, Varanasi. Dr. Pundit Sati odbranio je svoj doktorat, (Ph.D) u Jyotishu na Lala Bahadur Shastri Sanskrit Vidyaa Peetham sveučilištu u  New Delhiju 2004.  godine uz priznanje za svoj istraživački rad, erudiciju i majstorstvo u ovoj drevnoj Vedskoj znanosti.

Kasnije je izabran od  Maharishi Mahesh Yogija kao predstavnik i promoter drevnog znanja Jyotisha kako bi oživio Vedsku mudrost širom sveta. Do danas je Dr. Pandit Sati posetio više od 70 zemalja sveta uključujući SAD, Holandiju, Veliku Britaniju, Nemačku, Francusku, Italiju, Japan,  Hrvatsku, Sloveniju itd.  i tokom poslednjih 25 godina održao je Jyotish konsultacije holjadama ljudi.

www.astro-yagya.com

Seminar je na engleskom jeziku sa hrvatskim prevodom.