Pia Schmidtauer – Forrest Yoga Retreat

Pia Schmidtauer – Forrest Yoga Retreat

pia02Imate napet vrat? Imate nesnosne bolove u ramenima i leđima?

Forrest Yoga jača vašu srž i vraća vas nazad u harmoniju sa vašim telom. Tokom ove nedelje, ući ćete više u osećaje, radićete na svojim emocijama i naći ćete (više) ravnoteže između tela, duše i uma.

Tokom praktikovanja yoge, opustićete vrat, ojačaćete svoja leđa i ramena. To su područja u vašem telu koja su najosetljivija u svakodnevnom životu dok stojite ili sedite ceo dan. Puno emocija leži i pohranjeno je u vama. Vaši prsni i trbušni mišići su isto tako angažovani u vežbi te ćete naučiti kako ih efikasno koristiti.

Započinjemo svaki dan malim ritualom i postavljamo plan naših namera za dan. Tokom praktikovanja yoge, usklađujete se s vašim telom i emocijama, dobijate snagu i učite se verovati vašem telu. ‘Film u vašoj glavi’ se isključuje.

Četiri stuba Forrest Yoge su: snaga, integritet, dah i duh – podržavamo vas na vašem putu kako biste više upoznali sami sebe. Intenzivno praktikovanje yoge vas čeka zajedno s meditacijom, ritualima i potragom za animalnim duhom.

Retreat je otvoren na svim nivoima, početnici su dobrodošli. Forrest Yoga je dar za svakoga a njeno praktikovanje može biti prilagođeno svim nivoima.

http://www.letswalkinbeauty.com