Radost stvaranja – Maja i Simonida

Maja-i-Simonida-a

Kada ste poslednji put osetili čistu životnu radost, kada ste se smejali celim telom? Verujete li da niste kreativni, da nemate talenat za pevanje, pisanje, crtanje, ples, da nemate ideje? Mislite da imate važnijih problema od toga kako da se kreativno izrazite? Ili možda želite da stvarate ali ne znate kako? Onda je ovaj seminar pravo mesto za vas.

Kreativnost je način života, a kreativna energija je vitalna, životna energija koja, ako je blokirana, ometa mnoge segmente naših života i čini da izgubimo osećaj za radost, autentičnost i spontanost. Zato ćemo kroz različite kreativne tehnike, pokret i glas pokušati da nadjačamo kritičara u sebi i ponovo otkrijemo šta nas je još kao decu činilo srećnima. Otvorićemo put prema vlastitom kreativnom jezgru, istraživati svoje potencijale kroz različite izraze, otkrivati skrivene poruke koje nam naša duša neprestano šalje.

U prijatnoj i opuštenoj atmosferi ćemo uranjati u sebe, raditi na oslobađanju stvaralačkih potencijala i izrađivati konkretne predmete različitim kreativnim postupcima. Svaki predmet izradjen na seminaru polaznici nose sa sobom, kako bi im služio kao dragoceni alat i podsetnik na daljem putu samoostvarivanja.

Za seminar nije potrebno nikakvo predznanje, dovoljna je samo dobra volja.

www.kreativistika.com