Sal Rachel – Isceljivanje vaše vremenske linije

Ova radionica kombinuje rad na integraciji duše sa isceljivanjem vremenske linije i kanalisanjem od strane osnivača i Arkturijanaca, kako bi stvorili snažno i efikasno isceljenje na svim nivoima svog bića. Dođite u kamp spremni da radite na sebi, uživajući u moru i društvu drugih ljudi koji podižu svoje vibracije.

Integracija duše i vremensko isceljivanje su procesi oblikovani tako da pomažu da ispunite svoje zemaljske karme, dohvatite fragmente duše, uklonite neželjene negativne energije iz vašeg astralnog tela, i iscelite eterične otiske iz prošlih trauma.

Mi smo snažna, kreativna, duhovna bića, stvorena na sliku i priliku našeg Stvoritelja. Vreme je da to zapamtite i da živite sa tom spoznajom u svom svakodnevnom životu. Ova radionica će vam pomoći da živite od „iznutra prema spolja“, da zračite svoju istinsku veličanstvenost na ovome svetu.

www.salrachele.com

Biografija Sal Rachelea

Sal Rachele je pionir u oblasti ljudskih potencijala sa više od 25 godina iskustva. Sredinom 1970- ih godina postao je zainteresovan za razvijanje svoje psihičke i intuitivne sposobnosti, te je preuzeo metodu umne kontrole Silva. Kasnije je Sal razvio svoju jedinstvenu metodu pod nazivom „Alpha – Theta programiranje“, oblikovanu za reprogramiranje podsvesnog uma i otključavanje kreativnog potencijala u njemu. Sal se uključio u program ponovnog rođenja Leonard Orra i integrativnog preporadjanja Jima Leonarda, joge disanja i svesnog čišćenja. Tokom 80- ih godina, ekstenzivno je radio kombinujući vođene meditacije, originalnu muziku klavira i psihičko savetovanje u svome poslu. Snimio je nekoliko kaseta i jedan CD sa svojim originalnim New Age klasičnim melodijama, od kojih je najnovija „Anđeoski ples“. Radio je sa hipnoterapistom tokom 80 – ih u svrhu stvaranja „Leonard serije“ samo-hipnoze i samo-poboljšanja snimanjem materijala na kasetama. Godine 1994., objavio je svoju prvu knjigu, „Život na ivici,“ samo-pomoć za korišćenje sa bogatim ilustracijama, dijagramima i grafikonima. Nakon brojnih kasnijih projekata, postao je svestan svoje povezanosti sa Leom, Venerinom šeste gustine i Arkturijancima, kolektivnom svešću iz sedme gustine Arktur, pa je počeo svesno da kanališe informacije iz tih entiteta. Godine 2004, započeo je sa razvojem metode isceljivanja koja se zasniva na svetom mlazu zvuka, ili „Naam – u“ i dao je smernice za kreiranje inicijacije na osnovu svog dela.

Od nedavno, Sal pomaže ljudima kako bi iz svojih duša iscelili prošlost, paralelne i buduće vremenske linije kroz „kosmičko preoblikovanje“ – to je proces koji uključuje spajanje svesnog sebe sa Bogo-prisustvom. Sal živi u severoistočnoj Arizoni, ali intenzivno putuje širom Američkog jugozapada i Zapadne obale. Napravio je ranč od 40 jutara koji je „van mreže“, pa je delimično izgrađena geodetska kupola od 40 stopa za buduće radionice i vežbe.

 srachele2004@yahoo.com