Sonia Alicja Bednarek i Anna Nell Grusza – Povratak lepoti

Alicja Sonia Bednarek i Anna Nell Grusza – Povratak lepoti

„Krajnji cilj je uvek lepota, blaženstvo je nusproizvod.”
~ Osho

Postoji lepota stvari i postoji lepota duše. Prva pripada spoljnjem svetu i … zapravo, sasvim je trenutna. Danas je tu, ali sutra može nestati. Rečeno je da je lepota u očima posmatrača, dakle što je očaravajuće za nekoga, za drugu osobu to može biti vrlo obično.

Ova druga lepota je nešto unutrašnje. To ne zavisi od našeg ukusa, a kada se pojavi – nikada ne ide dalje, i … zapravo, ništa je ne može uništiti. Ona je večna i univerzalna. I ne može se videti. Može se samo osetiti, zato naša osetljivost drži ključ za to.

Nažalost, često mislimo da će nas osetljivost učiniti slabijima, da moramo postati obamrli i odvojeni od sebe samih kako bi se osećali sigurni i jaki. Ali kroz osetljivost mi se otvaramo i povezujemo s našim izvorom, s čistom inteligencijom. To je ono što nam pomaže ne samo da delujemo lepo, već i da se odmaknemo od nezdravih situacija. Osetljivost i lepota nikada nisu pasivni. Oni su pulsirajuća i zapanjujuća kreativnost, i zato su zagovornici čiste snage.

Dakle, šta ćemo mi raditi tokom ovog divnog leta?

Najviše od svega, naša praksa će biti posvećena povratku i proslavi senzualne osetljivosti, mekom namakanju u lepotama okoline i, naravno, otkrivanju lepote u sebi. Naša praksa će nam takođe pomoći u omekšavanju napetosti ili topljenju smrznutih delova nas samih, kao i napuštanju automatskog načina postojanja, koji nas udaljava od osećaja istinske lepote.

Osećaji koji će vam se ponuditi dolaze iz tantričke Shakti tradicije i bioenergije. Oni će uključivati doživljavanje brojnih izuzetno suptilnih rituala i čvrsto uzemljene prakse, koji su bitni za protok životne energije, za buđenje čulnosti i prisutnosti od trenutka do trenutka, u unutrašnjoj slobodi i lepoti. Oni okupiraju naša čula, uključujući dodir, maštu, dah, osećaje, zvuk, protok energije, svest i kretanje. Takođe ćemo uključiti sve ono što nam nudi ovo prekrasano ostrvo, raskoš prirode, svilenkastost mora i blagoslov Sunca.

Naša namera jeste da nakon toga susreta imate / budete:

  • obavijeni nežnim, voljenim i poštovanim telom
  • oduševljeni sa novom, dubljom dimenzijom vaše lične lepote
  • zaslepljeni lepotom oko vas
  • bićete osećajniji, senzualniji i intuitivniji
  • zasićeni blaženstvom i zahvalnošću.

Kroz ovu osetljivost i lepotu, pozivamo vas na odmor u vašoj dubljoj snazi, zauvek.
Alicja Sonya Bednarek i Anna Nell


Alicja Sonya Bednarek (1)Alicja Sonya Bednarek

Ona je jedna od pionirki savremene, ženske duhovnosti u Poljskoj. Ona je autor projekta Grudi božice i vodi Shakti hram u Varšavi. Ona je zagovornica menjanja paradigme o ulozi ženstvenosti. Ona veruje u ponovno buđenje ženstvenosti – u svojoj čistoj suštini, mudrosti i lepoti – ne samo da ćete svedočiti Njenom ponovnom rođenju, već i povratku Njenog strastvenog sklada sa muškošću. Od 2010. nudi radionice ukorenjene u hindu tantri, većina ih je za žene, ali neke su i za muškarce, koji su pre svega dugo živeli u lepoti istine. Godinama istražuje tantrički put Shakti, studirala je Tantra Srca i Lomi Lomi Nui. Njen vodič i nadahnuće su učenja neverovatnih žena: Chameli Ardagh, Sally Kempton i Mahasatvaa Ma Ananda Sarita, kao i učenje Osho. Razgovori sa njom su objavljeni u poljskim novinama (Sensa, Ogledalo), web portalima, TV programima (TV4, „mala crna „) i na radiju (PR 3, Tok FM). Za više informacija: www.namietnaobecnosc.pl

Zbog ljubavi prema cveću, biljkama i mirisima drveća, ona takođe vodi proizvodnju prirodnih sveća i parfema Suryani alhemija. Na taj način ona nastoji uhvatiti njihovu nedostižnu aromu, aromaterapeutskih i magičnih svojstava. Za više informacija: www.suryani.com.pl


Anna-NellAnna Nell Grusza

Od 2000. godine ona vodi brojne obuke, kurseve i radionice o radu s umom i telom. Neurolingvističko programiranje označilo je početak putovanja kroz ljudsku sposobnost da promeni stvari u svojim životima. Osim toga, ona je obrazovana po Silva metodi, Dahu integracije, Radu srca, Huni, Emocionalnoj inteligenciji, radu s uverenjima, EFT metodi.

Fascinirana kombinacijom uma, osećaja i tela, ona je studirala kineskih pet elemenata prehrane, kineske medicine, tantre srca, feng shui-ja, analizirala je dnevnu metodu puštanja krvi i herbalizam. Takođe je učestvovala među prvima u Poljskoj na četvorogodišnjem postdiplomskom treningu kod dr. Alexander Lowena. Vodila je brojne radionice o ličnom razvoju te je objavila članke u štampanim medijima i na dobro poznatim web portalima. Od 2012. godine ona vodi grupne i individualne kurseve u Ajna centru za osobni razvoj u Bialystoku, i gde god je potrebno u drugim poljskim gradovima. To uključuje uzemljenje i bioenergijske vežbe, produbljivanje svesti o telu, a takođe sadrži elemente bioenergijske analize. Ova radionica i terapijsko iskustvo omogućava Anni Nell povezivanje sa procesima promene u službi autentične ljudske lepote koja raste unutar svake jedinstvene nutrine.

Intervju na poljskom jeziku možete pogledati na: Przejmij odpowiedzialność za swój rozwój – Anna Nell

 Više informacija na: www.ajnacentrum.pl