Stephen Poplin – Intenzivne tarot karte – Svemir nam govori

magi-view1Stephen Poplin – Intenzivne tarot karte – Svemir nam govori

Čitanje tarota je kao “metafizički snimak” koji objašnjava vaše trenutno psihološko i emocionalno stanje, ključne ljude u vašom životu, glavna područja na kojima trebate da radite i kuda vas stvari vode putem vaših trenutnih odnosa i planova. Pričaćemo o brojevima, bojama, intuiciji, upotrebi i pozicijama. Biće zabavno i zanimljivo! Stephen se koristi tarotom već 30 godina i tokom ovog seminara podeliće svoje znanje s vama. Koristiće Rider Waite tarot karte. Donesite svoj komplet karata.  www.transpersonal.us


Stephen-Poplin

Stephen Poplin, magistar umetnosti, CHT, profesionalni astrolog, duhovni trener i transpersonalni hipnoterapeut, bivši fakultetski instruktor filozofije i humanističkih nauka. Stephen je živeo u Virginia Beach te je držao predavanja na ARE-i o Edgar Cayceu i astrologiji. Studirao je istoriju revolucije, dramsku terapiju, simboliku, numerologiju i metafiziku, među ostalim interesima. Imao je performanse u fazi hipnoze za obrazovna i duhovna otkrića. Stephenova praksa, koja uključuje regresije prošlog života, trans-personalna putovanja i integraciju života između života, je locirana u Europi i SAD-u. Stephen je međuverski ministar i lider s klijentima na svetskom nivou. Poznat je po svojoj saosećajnosti, uvidima i humoru.

Stephen je bivši međunarodni direktor Instituta Newton za život između života, hipno terapiju, osnovanu od strane Michael Newtona, koji je napisao best-seller: “Putovanja duše”. Takođe je bivši predsednik dva astrološka međunarodna centra (NCGR) u Virginia Beachu i Washingtonu.

Stephenova web-stranica – Spiritualna putovanja: www.transpersonal.us/journeys.html

Krešimir Mišak je intevjuisao Stephana na Hrvatskoj televiziji: www.youtube.com/watch?v=fOG_55r81cI