Stephen Poplin – Regresoterapeut prošlih života

Stephen Poplin (SAD) – Regresoterapeut prošlih života (sa sertifikatom)

Regresija u prošle živote intenzivna je tehnika za duhovne terapeute i sve druge tragatelje koji žele naučiti njene osnove. Iskusniji terapeuti mogu proširiti svoje veštine. Intenzivnost će biti iskustvena u tome što će Stephen pokazati specifične tehnike na pojedincima, a zatim će učesnici raditi regresije jedni na drugima – nadzirani, naravno, kako bi se osigurala fina i uspešna iskustva.

Svrha se sastoji u tome da davno zaboravljene stvari, sećanja, ponovo osvetlite i u njima sopstvenim ponovnim proživljavanjem osvestite i dobijete uvid u uzrok različitih trauma koje posledično imate u sadašnjem trenutku i koje su uzrok trenutnih nelagodnosti na bilo kojem životnom planu. Samim osveštavanjem, suočavanjem sa uzrokom trauma vrlo često se odredjene blokade na trenutnom planu rastvaraju i znajući uzrok imate sve elemente da samostalno ili uz stručnu saradnju promenite trenutak koji je nezadovoljavajući. Bez obzira o čemu se radilo.  Bit regresije jeste ući u izmenjeno stanje svesti, ponekad sasvim lagano, ponekad dublje, ponekad vrlo duboko. Sve zavisi o zahtevu koji se postavlja samoj regresiji, šta je to što se želi „osvetliti“, koliko je samo znanje o uzročnoj traumi duboko zakopano u svesti i koji su odbrambeni mehanizmi, ukoliko jesu, a često jesu, prisutni.

* Stephen će ponuditi hipnotičke skripte. One će biti prevedene na slovenski i hrvatski jezik pre programa. Dobija se i Potvrda o pohađanju!

Tačke koje treba pokriti:

Varijante hipnotičkih stanja i opoziva prošlih života, pred-inkarnaciona pitanja, važnost početnog razgovora, hipnotičke tehnike, delotvorne skripte, super-svesna i podsvesna stanja, razumevanje karme, predviđanje otpora i uporni obrasci, duhovne perspektive, druge dimenzije, čišćenje i pročišćavanje, praštanje i puštanje, karmičke veze i životne lekcije.

Nadalje, pripremite se za zabavu i pokret! Donesite udobnu odeću, omiljeni jastuk, udobno ćebe i želju za istraživanjem!

To će uključivati grupni doživljaj prošlog života!


Stephen Poplin, poreklom iz Kalifornije, je obučeni hipnoterapeut, regresioterapeut prošlih života i životni trener sa više od 30 godina iskustva i bivši hipnotizer na pozornici. Podučavao je na fakultetu iz filozofije i humanističkih nauka nedavno u Hamburgu, a ujedno je  senzitivan i uverljiv učitelj i savetnik. Bio je internacionalni direktor Instituta Michael Newton o životu između života hipnoterapije. Stephen uključuje sinhronizaciju, duhovnost i intuiciju (sa dobrom dozom humora) u svojim prezentacijama.

Stephen je takođe izlečitelj putem psihoterapije; služi se nemačkim jezikom.

Njegove su knjige objavljene! U dva toma: Unutrašnji putevi, Kosmička prebivališta: Život pretvara priče, avanture i poruke iz knjige slučaja duhovnog hipnoterapeuta. Možete naći na: https://www.amazon.de/Stephen-Poplin/e/B071J54DGC/

Za više informacija molimo pošaljite e-mail Stephenu na: stephen@transpersonal.us