Stephen Poplin – Srodne duše i karmički odnosi

Mr. Stephen Poplin – Srodne duše i karmički odnosi

Stephen-PoplinPostoji li srodna duša koja negde čeka na mene? Šta je blizanački plamen? Postoji li samo jedna srodna duša u mom životu? Ovaj program je spiritualno istraživanje koje pruža široku perspektivu na ova fascinantna pitanja. Stephen će vam pružiti informacije i priče temeljene na njegovom studiranju Edgar Caycea, Michael Newtona i hinduizma, te na temelju ličnog iskustva koristeći regresije iz prošlog života i hipnotičkog delovanja. Stephen će dodati neka pitanja po svom nahođenju: Želi li naša duša biti srećna? Šta je sa slobodnom Voljom? Možemo li stvoriti novu karmu? On će podsticati učesnike kako bi lično istražili ove teme kroz hipnotišuću meditaciju, koristeći svoju maštu koja uključuje muziku i trans.

Inkubacija snova će takođe biti deo ovog višednevnog programa. Komunicirajmo s našom dušom!

Molim vas da se pridružite ovoj neobičnoj kosmičkoj temi kako biste otkrili nove vidike.

Srećom, možemo koristiti lavirint koji opisuje kao strukturiranu inspiraciju i temelj za njegov „nestrukturiran slobodan-hod.“

„Kako bismo bili srećni osoba mora deliti sreću. Sreća je rođena kao blizanac.“ – Lord Byron

Grupa – Regresija prošlog života

Kasnije tokom sedmice Stephen će prezentovati razgovor o reinkarnaciji i naglasiće različite načine podsećanja na prošle živote, naglašavajući ličnu sabranost putem hipnoze. Ovaj razgovor će biti praćen fascinantnim doživljajem u kome možemo otkriti slike i teme iz naše duševne meta-memorije. Pridružite se u ovom poduhvatu na ekspanzivnom duhovnom putu sopstvenog duhovnog razvoja.

Program traje 3 do 4 sata. Uzmite sa sobom jastuk i prekrivač i svoje avanturističko biće!

Jedna od tema će biti i letni solsticij!

Stephen, profesionalni astrolog, izračunao je tačno vreme ovog pomaka, koji će biti u ponedeljak (mesečev dan!) 20. juna 2016. godine u 23:34 sati. Tada će biti pun Mesec, što čini ovaj solsticij izuzetno moćnim. Harmony tim će podići energiju uz muziku, pesmu i pokret. Stephen će takođe preneti svoje šamansko iskustvo, pomažući učesnicima da oslobode ono što oni više ne žele, i da prihvate ono što oni žele. Manifest na Mesecu! Povezivanje ljubavi i odnosa!

Beleška od Stephena:

Poslušajte moj duhovni put. Na mojoj web stranici – www.transpersonal.us/reveries.html – možete preuzeti besplatno 30 minuta trans putovanja koje ja nazivam sanjarija. Spremite ga na MP3 player i uživajte.

Bio sam obožavatelj vidovnjaka Edgar Caycea, kao i Življenja između života, pisca i terapeuta dr. Michael Newtona. Živeo sam u Nemačkoj i u Austriji. Mogu učiniti sesije regresije prošlih života na nemačkom jeziku, kao i na engleskom jeziku. Top područja moje stručnosti su u regresijskoj terapiji, življenju između života, astrologije i duhovne hipnoterapije, te sam bio uključen u instrumente proricanja, kao što su Tarot i numerologija, terapijsko savetovanje, simbolika i duhovni razvoj dugi niz godina.

Ako možemo naučiti kroz humor, uvid i zabavu, onda sam tu!

Putujem puno, nudeći programe i privatne seanse u Europi na godišnjem nivou. Ovde su moji putni planovi za 2016.: www.transpersonal.us/globe.htm

Radujem se što ću vas dodati u svoje spiritualno istraživanje.

Svako dobro,

Stephen

Pitanja? Molim vas pošaljite mi ih na mail: stephen@transpersonal.us

ili me nazovite na broj +49 (0)621 3072548 u Nemačkoj – Skype linija za više informacija.

Stephenova spiritualna web-stranica: www.transpersonal.us


Stephen Poplin, magistar umetnosti, CHT, profesionalni astrolog, duhovni trener i transpersonalni hipnoterapeut, bivši fakultetski instruktor filozofije i humanističkih nauka. Stephen je živeo u Virginia Beach te je držao predavanja na ARE-i o Edgar Cayceu i astrologiji. Studirao je istoriju revolucije, dramsku terapiju, simboliku, numerologiju i metafiziku, među ostalim interesima. Imao je performanse u fazi hipnoze za obrazovna i duhovna otkrića. Stephenova praksa, koja uključuje regresije prošlog života, trans-personalna putovanja i integraciju života između života, je locirana u Europi i SAD-u. Stephen je međuverski ministar i lider s klijentima na svetskom nivou. Poznat je po svojoj saosećajnosti, uvidima i humoru.

Stephen je bivši međunarodni direktor Instituta Newton za život između života, hipno terapiju, osnovanu od strane Michael Newtona, koji je napisao best-seller: „Putovanja duše“. Takođe je bivši predsednik dva astrološka međunarodna centra (NCGR) u Virginia Beachu i Washingtonu.

Stephenova web-stranica – Spiritualna putovanja: www.transpersonal.us/journeys.html

Krešimir Mišak je intevjuisao Stephana na Hrvatskoj televiziji: www.youtube.com/watch?v=fOG_55r81cI 

Slavljenje solsticija 20. juna 2016. – Mag. Stephen Poplin (SAD) i Harmony tim