Tom Ryan i Leina Meštrović – Prirodno dostizanje vrhunca ekstaze uma

Tom Ryan i Leina Meštrović – Prirodno dostizanje vrhunca ekstaze uma

_MG_2110_resizePostignite prirodnu ekstazu uma koristeći endorfine, a ne droge. Svako može postići i ponoviti to čarobno iskustvo. 

Svaki nas osećaj bio on dobar, loš ili neutralan rezultat je nasih unutrašnjih hemijskih procesa. Nasa tela sadrže najsavršeniju hemisku laboratoriju kojom upravlja nasa svest. Ključ za proizvodnju i otpuštanje tih hemikalija je postizanje odgovarajućeg stanja svesti. 

Svako željeno stanje može se lagano postići svesno ako imate odgovarajući ključ.  Ključ se može lagano aktivirati i usmeravati korišćenjem jednostavnih treninga. Stanja dobrog osecaja ili ekstaze zbog kojih ljudi koriste droge mogu se postići prirodno. 

Naučićete jednostavne vežbe za promene i proširenja stanja svesti.  Meditativno usmerena samohipnoza zajedno sa NLP-om i vežbama disanja učiniće vas majstorom stanja svesti do kraja našeg druženja. Naučite kako postati gospodar svog uma; ili ćete vi kontrolisati svoj um ili će on kontrolisati vas.


Tom Ryan, trener NLP-a (Neurolingvističko programiranje) i hipnoze održaće seminar: „Prirodno dostizanje vrhunca ekstaze uma“. Pridružite nam se na ovom uzbudljivom putu do gospodarenja sopstvenim umom. 
Ovaj izuzetno zabavan seminar sastoji se od niza veoma delotvornih, a opet jednostavnih tehnika koje je Tom razvio tokom svog bogatog dugogodišnjeg iskustva (više od 40.000 sati individualnog rada sa klijentima u kombinaciji sa brojnim seminarima i radionicama). 
Ove jedinstvene tehnike promene i proširenja stanja svesti omogućavaju istraživanja stanja uma koja se retko mogu doživeti bez upotrebe droga. To je prijatan prirodni način odstranjivanja bola, anksioznosti, depresije i drugih neželjenih stanja kao i put u iskonsku radost i harmoniju.
Leina Meštrović – sertifikovani psihoterapeut sa bogatim iskustvom u transformaciji života klijenata uvešće i vas u svet čarobne agilnosti uma i njegove mogućnosti postizanja izuzetnih stanja. Leina je obrazovana i iskusna u područjima: komunikacija, menadžmenta, sociologije, psihologije i socijalnog rada.  Na svom je poslednjem radnom mestu u Evropskim institucijama održala brojne seminare za osnaživanje njenih kolega (npr. upravljanje krizom i tranzicijom, razvijanje efikasnih metoda grupne podrške) koristeći najbolje prakse grupne saradnje i upravljanja znanjem. Zajedno sa Tomom razvila je ovaj uzbudljiv seminar za nas na Harmony 2017. 

http://www.totalminddynamics.com.


TZF_1414-res600