Urban Urbanc – Život izvan nas odražava samo ono što je u nama

Urban Urbanc – Život izvan nas odražava samo ono što je u nama

Kada uspemo da povisimo vibraciju u nama samima i kada počnemoda živimo život sa osećajem radosti, sreće, zahvalnosti, empatije i ljubavi, u svoj život prizivamo još više takvih osećaja.

ZATO JE POTREBNO NAJPRIJE UNUTAR SEBE STVORITI ONAKAV ŽIVOT KAKAV ŽELIMO I IZVAN SEBE.

Nedeljno druženje, odnosno radionica, zasnovana je na principu upoznavanja sebe te upotrebe snage koja je u nama i omogućava nam da počnemo stvarati onakav život kakav želimo.

U nedeljnom druženju upoznaćemo se s teorijskim principima, praktičnim načinima, upotrebom tehnika koje će nam pomoći da u život privučemo one događaje, stvari i ljude koje želimo. Spoznaćemo da nismo manje vredni i tek pasivni promatrači svoga života, već aktivni stvaraoci svega što nam se događa te da imamo snagu stvoriti sve ono što možemo unutar sebe zamisliti.

Često se događa da uprkos tome koliko smo pozitivni prema životu i bez obzira na snažne afirmacije koje govorimo samima sebi, spolja dobijamo samo ono što životu poručujemo kroz našu unutrašnjost.

Dakle, ukoliko delujemo iz straha, ljutnje, žalosti, ljubomore, osećaja krivice, loše savesti i osuđujemo, onda nam se upravo to i vraća.

Zašto to onda ne bismo promenili?
Stoga prestanimo biti gubitnici u životu i prestanimo delovati iz pozicije žrtve, već naučumo kako biti pobednik.

ŽIVOT NE MOŽEMO POBEDITI, ALI MOŽEMO POBEDITI U ŽIVOTU.
UNUTAR SEBE IMAMO SNAGU MANIFESTOVATI SVE ONO ZA ČIM ČEZNE NAŠA DUŠA.


O Urbanu

Ja sam autor, predavač i konsultant za zdrav stil života i za međuljudske odnose. Kroz moje učenje i učenje o sebi i svetu stvorio sam On-line program za telo, um, srce i dušu koji uspešno vodim. Nedavno sam se posvetio organizaciji i vođenju radionica i predavanja, gde pokazujem ljudima kako mogu stvoriti život za kojim žude. Trenirao sam i učestvovao na radionicama u Kaliforniji, SAD godinu dana. Moj rad – Online programi i intenzivne radionice vode vas kroz proces otkrivanja ljubavi prema sebi i stvaranja sklada u vašem telu, umu i srcu. Takođe sam autor dve knjige o ljubavi, iskrenosti i odnosima – Biti Svetlost i Ratnik Ljubavi.