Vanni i Rosy – Nikada nije kasno da izraziš svoje talente (biodanza i kineziologija)

Vanni i Rosy (Italija) – Nikada nije kasno da izraziš svoje talente (biodanza i kineziologija)

Ove godine naš seminar vrlo precizno odražava naše životne okolnosti. Oboje smo u razdoblju dubokih promena prema zakonima Svemira i sopstvene karme. Ostaviti prošlost, proživljeno, staro, sećanja, uverenja, sve što je usađeno vaspitanjem, navike, strahove, sabotaže, naučenu impotentnost, kako bismo mogli stvoriti prostor za “novo“, postati i konkretno se ostvariti u sopstvenom stilu života.

Projekat često ostane nepoznat umu, a telu je jasno i traži ga nesvesno. Potrebna je hrabrost, odlučnost, veza, poverenje, ljubav prema sebi, svesnost, motivacija, osećajnost i dostupnost. Sve su to urođeni kvaliteti i inteligencije koje pripadaju svakome od nas.

Na ovom ćemo seminaru pričati, preneti i učiti na osnovu ličnog životnog iskustva. Holističke metode koje poznajemo (biodanza, kineziologija, planiranje porodice, razne masažne tehnike, metoda Oceanic Bodywork u toploj vodi, rebirthing, reiki, meditacija …), svaki će nam dan seminara biti podrška. Pratićemo vas kod ulaska u taj talas, koji će vam omogućiti pozitivnu promenu odnosno istražiti ono što vas čini srećnima i zadovoljnima i šta vas ispunjava u životu.

Proces nije jednostavan i bez zamki, no kada jednom prođete kroz njega, bićete ponosni na sebe. Oslobodićete se veza, zavisnosti, strahova i bićete spremni izraziti svoju pravu suštinu, bit, a uz to ćete se veseliti i priznaćete sebi svoj istinski identitet. Tako ćete svom zemaljskom životu dati zrelo i svesno značenje. Osetićete kako se vaša energija menja, osećaćete se potpuno, sunčano, pozitivno, lagano. Proces će se promeniti. Nećete više osećati potrebu za time da delujete i osećate se živo, nego će vas činjenica da se iznutra zaista osećate živo, spontano dovesti do stvaranja, oblikovanja, udruživanja, građenja. Najčešći osećaji koje ćete moći prepoznati su velika Sigurnost i Unutrašnji Mir.

Vanni & Rosy