Vanni i Rosy – Od straha do ljubavi

Vanni i Rosy – Od straha do ljubavi

vir1Gde postoji strah tu nema ljubavi. Kada živiš u ljubavi osećaš se dobro, snažno, hrabro, oduševljeno, radosno, otvoren si i osetljiv, uzbuđen i sve prihvataš u životu. Unutar ovog dvostrukog koda, Ljubavi ili Straha, pronalazimo brojne modele, pomoću kojih se postavljamo i odgovaramo na sve životne izazove.

Strah je energija nabijena vitalnim nagonima i premda nam u nekim slučajevima štiti i život, često nas njegovi oblici odvajaju, kako od sebe samih tako i od drugih odnosno od okoline.

Svesnim  poznavanjem i upravljanjem s ovim binarnim mehanizmom, možemo ublažiti napetosti i unutrašnji negativni energetski naboj, odakle izlaze zabrinutost, depresija, bojazan, opsednutost ili fobija. Na ovaj način čuvamo vitalnu energiju kojom poboljšavamo sopstvenu dobrobit i kvalitet života kao ljudskih bića.

Na ovom fantastičnom putu vodimo vas sa svim potrebnim alatima, neophodnim kako bi mogli upravljati još uspešnije sa sopstvenim emocijama. Tokom seminara koristimo se Kineziologijom, Sistemskim konstelacijama, Biodancom, Meditativnim tehnikama, Rebalansom energije, Naturopatskim metodama i Masažom.

www.kinesiologianatura.com