Vanni i Rosy – Probudite junaka u sebi

Vanni i Rosy – Probudite junaka u sebi

vir1Koliko god se puta koncept junaka menjao kroz ljudsku istoriju, on je uvek opstao kao legenda u obliku bajke, koja je imala za cilj produžiti sećanje na njega, te nadahnuti buduće generacije, kako bi ga mogle slediti. Naravno, ovde prvenstveno mislimo na spoljašnje aspekte ili radnju, pomoću kojih su se sledili određeni plemeniti ciljevi. 

Međutim po nama, junak je onaj koji odluči živeti u skladu sa samim sobom i sa drugima, da stupi u kontakt sa svojim potencijalima, te da ih na kraju i razvije. Kako možemo postići sve to? Tako da otkrijemo koji su to od dvanaest arhetipova aktivni u našem životu. Što je veći broj aktivnih i u ravnoteži, to će naša tamna strana biti bolje prekrivena od strane našeg svetlog dela, a samim tim i mi se osećamo bolje.

Seminar će biti jako zabavan, a mi ćemo se pri tom koristiti nekim tehnikama poput: Kineziologije, Neuro – treninga, raznim vrstama masaže i Biodanze.

Nakon što probudimo junaka u sebi, mi postajemo odrasli u punom smislu reči i nemamo više potrebu za spoljašnjim likovima, za onima koji su nas toliko vremena privlačili, a pogotovo u mladenačkim danima. 

www.kinesiologianatura.com