Viktoria Grgurin – Joga fuzija / Joga ritmovi

Viktoria Grgurin – Joga fuzija / Joga ritmovi

viktoria03Joga fuzija ili Joga ritmovi je spoj Joge, Akro ili Partner joge i Plesa Ritmova, Aqua Joge u moru.

Joga će nas spojiti sa našim središtem, probuditi našu urođenu moć i ojačati naš centar. Uz Akro ili Partner Jogu ćemo istraživati svet kroz igru i iz drugih perspektiva. Naš sopstveni, slobodan i intuitivan pokret i ples dovodimo u ples ritmova..

Moj stil Joge temelji se na Hatha i Vinyasa Jogi, inspirisan širokim spektrom Joge i pokreta. Joga praksa se sastoji od naizmjeničnog stezanja i opuštanja mišića za mobilizaciju i aktiviranje tela, uma i duha, kao i jačanje i istezanje celog ssistema tela.

Akro ili Partner Joga kombinuje elemente Joge, akrobatike i tajlandske masaže – znači prekrasna kombinacija, koja ima pozitivni efekat na telo, um i dušu. Svako to je jednom iskusio euforiju letenja, želi ponovno poleteti i osetiti razigranu radost kao deca koja uče nešto novo. Učimo poverenje i solidarnost, dolazimo u kontakt sa samim sobom i činimo tako dobro našem srcu. Ovde možete naći zabavu, zajedničku saradnju i poverenje u sebe i druge.

Ples Ritmova je dinamična praksa pokreta –cilj je uroniti u svoje telo, istražiti ga, otkriti ponovno sami sebe i oslobodili se od samo-stvorenih ograničenja. Cilj je izaći iz izolacije prema kreativnosti, izražavanju, intuiciji da bi na kraju ušli u veze i zajednicu. Različiti ritmovi nas podržavaju u pojedinačnom izrazu naših emocija, kao što su strah, ljutnja, tuga, radost, saosećanje, … pokret je lek, meditacija i lično lečenje.

Proširićemo našu praksu s Aqua Jogom i uključiti aspekt vode. Voda čisti, osvežava, nosi i obnavlja sav život. Tako možemo naučiti svojstva ovog elementa na svom telu.

Dodatno se moze bukirati individualne ponude:

➢ Nuad (Dynamic Thai Yoga masaža)

➢ Aerial Yoga (Yoga s maramom)

➢ SUP Yoga (na stand up paddle boardu)


viktoria01Kontakt:

Mag. Viktoria Grgurin, office@intotheflow.at, +43 664 276 14 46www.intotheflow.at

Facebook: https://www.facebook.com/intotheflow.at/https://www.facebook.com/vicki.undsoweiter