Holistično zvučno isceljivanje

 “Starodrevni mudraci vjerovali su da možemo slati univerzalnu životnu energiju na bilo koje mjesto u svemiru kroz zvuk gonga…“
Kada sreća dođe istinsko lijećenje se pojavi samo od sebe, riječ “Lijećenje“ znači “Stvarati Cijelovitost“. “Cjelovitost“ znači “Potpuno Rezonantno Biće“. Osoba koja stvara holistično liječenje radi na tome da jedino objekt liječenja može izliječiti samoga sebe, radilo se tu o osobi ili samoj Zemlji. “Lječitelj“ je jednostavno neko ili nešto što asistira objektu ili osobi prema povratku u samoga sebe, potpuno rezonantnom sebi. Otkad postoji izvor sve materije i nematerije postoji i vibracija, vrlo je lako predvidjeti da će sljedeće stoljeće biti centrirano na “zvuk“ u svim područjima života, bilo u znanstvenom progresu ili u duhovnom rastu. To odmatanje 21 Stoljetnog Liječenja zvukom je sada u potpunom momentu. Dnevno čujemo o novostima u znanosti i liječenju prema neograničenim potencijalima zvuka.

Otkad postoji izvor sve materije i nematerije postoji i vibracija, vrlo je lako predvidjeti da će sljedeće stoljeće biti centrirano na “zvuk“ u svim područjima života, bilo u znanstvenom progresu ili u duhovnom rastu. To odmatanje 21 Stoljetnog Liječenja zvukom je sada u potpunom momentu. Dnevno čujemo o novostima u znanosti i liječenju prema neograničenim potencijalima zvuka.

U prošlosti gong se upotrebljavao za oslobođenje straha od smrti, poboljšanje intuicije, regeneriranje tijelesnih stanica. “Starodrevni mudraci vjerovali su da možemo slati univerzalnu životnu energiju na bilo koje mjesto u svemiru kroz zvuk gonga.

GONG je najrezonantniji instrument koji proizvodi tonove, kada vibrira osoba može osjetiti glazbenu reverbraciju unutar svih stanica tijela. Stvara dugačke valove neutralnih tonova zvanima “holistični“ koji razrjeđuju okolnu atmosferu spajajući se zajedno kreirajući potpunost totalnog zvuka.

Konačni rezultat je sveobuhvatno polje zvuka, zvano “zvučno polje“ koje je potpuno popunjeno rezonancijom. 

Termin “holistični“ može se koristiti za svaki instrument koji vibrira sa svime i svaki element njegova postojanja stvara fundementalne tonove i nadtonove. Kada je osoba u punom zdravlju ona proizvodi vibracije kao i potpuno rezonantan gong. Holistične tonove našeg tijela, emocije, um i duh stvaraju surađujuću udobnost rezultirajući u sreći i potpunosti života.

Kada potpuno rezoniramo, reproduktivne stanice tijela funkcioniraju optimalno, naš “cijeli mozak“ radi pomoću potpune intuicijske moći, i mi osjećamo sreću unutarnjeg mira.