Stephen Poplin – Intenzivne tarot karte – Svemir nam govori

magi-view1Stephen Poplin – Intenzivne tarot karte – Svemir nam govori

Čitanje tarota je kao “metafizička snimka” koja objašnjava vaše trenutačno psihološko i emocionalno stanje, ključne ljude u vašom životu, glavna područja na kojima trebate raditi i kamo vas stvari vode putem vaših trenutačnih odnosa i planova. Pričat ćemo o brojevima, bojama, intuiciji, upotrebi i pozicijama. Bit će zabavno i zanimljivo! Stephen se koristi tarotom već 30 godina i tijekom ovog seminara podijelit će svoje znanje s vama. Koristit će Rider Waite tarot karte. Donesite svoj komplet karata.  www.transpersonal.us


Stephen-PoplinStephen Poplin, magistar umjetnosti, CHT, profesionalni astrolog, duhovni trener i transpersonalni hipnoterapeut, bivši fakultetski instruktor filozofije i humanističkih znanosti. Stephen je živio u Virginia Beach te je držao predavanja na ARE-i o Edgar Cayceu i astrologiji. Studirao je povijest revolucije, dramsku terapiju, simboliku, numerologiju i metafiziku, među ostalim interesima. Imao je performanse u fazi hipnoze za obrazovna i duhovne otkrića. Stephenova praksa, koja uključuje regresije prošlog života, trans-personalna putovanja i integraciju života između života, je locirana u Europi i SAD-u. Stephen je međuvjerski ministar i lider s klijentima na svjetskoj razini. Poznat je po svojoj suosjećajnosti, uvidima i humoru.

Stephen je bivši međunarodni direktor Instituta Newton za život između života, hipnotizirajuću terapiju, osnovanu od strane Michael Newtona, koji je napisao best-seller: ‘Putovanja duše’. Također je bivši predsjednik dviju astroloških međunarodnih centara (NCGR) u Virginia Beachu i Washingtonu.

Stephenova web-stranica – Spiritualna putovanja: www.transpersonal.us/journeys.html

Krešimir Mišak je intevjuirao Stephana na Hrvatskoj televiziji: www.youtube.com/watch?v=fOG_55r81cI