Stephen Poplin – Regresoterapeut prošlih života (s certifikatom)

Stephen Poplin (SAD) – Regresoterapeut prošlih života (s certifikatom)

Regresija u prošle živote intenzivna je tehnika za duhovne terapeute i sve druge tražitelje koji žele naučiti njene osnove. Iskusniji terapeuti mogu proširiti svoje vještine. Intenzivnost će biti iskustvena u tome što će Stephen pokazati specifične tehnike na pojedincima, a zatim će učesnici provoditi regresije jedni na drugima – nadzirani, naravno, kako bi se osigurala fina i uspješna iskustva.

 Svrha se sastoji u tome da davno zaboravljene stvari, sjećanja, ponovo osvijetlite i u njima vlastitim ponovnim proživljavanjem osvijestite i dobijete uvid u uzrok različitih trauma koje poslijedično imate u sadašnjem trenutku i koje su uzrok trenutnih nelagoda na bilo kojem životnom planu. Samim osvještavanjem, suočavanjem sa uzrokom trauma vrlo često se odredjene blokade na trenutnom planu rastvaraju i znajući uzrok imate sve elemente da samostalno ili uz stručnu suradnju promijenite trenutak koji je nezadovoljavajući. Bez obzira o čemu se radilo.  Bit regresije jest ući u izmijenjeno stanje svijesti, ponekad sasvim lagano, ponekad dublje, ponekad vrlo duboko. Sve ovisi o zahtijevu koji se postavlja samoj regresiji, što je to što se želi „osvijetliti“, koliko je samo znanje o uzročnoj traumi duboko zakopano u svijesti i koji su obrambeni mehanizmi, ukoliko jesu, a često jesu, prisutni.

* Stephen će ponuditi hipnotičke skripte. One će biti prevedene na slovenski i hrvatski jezik prije programa. Dobija se i Potvrda o pohađanju!

Točke koje treba pokriti:

Varijante hipnotičkih stanja i opoziva prošlih života, pred-inkarnaciona pitanja, važnost početnog razgovora, hipnotičke tehnike, učinkovite skripte, super-svjesna i podsvjesna stanja, razumijevanje karme, predviđanje otpora i uporni obrasci, duhovne perspektive, druge dimenzije, čišćenje i pročišćavanje, praštanje i puštanje, karmičke veze i životne lekcije.

Nadalje, pripremite se za zabavu i pokret! Donesite udobnu odjeću, omiljeni jastuk, udobnu deku i želju za istraživanjem!

To će uključivati grupni doživljaj prošlog života!


Stephen Poplin, podrijetlom iz Kalifornije, je obučeni hipnoterapeut, regresioterapeut prošlih života i životni trener s više od 30 godina iskustva i bivši hipnotizer na pozornici. Podučavao je kolegij iz filozofije i humanističkih znanosti nedavno u Hamburgu, a ujedno je  senzitivan i uvjerljiv učitelj i savjetnik. Bio je internacionalni ravnatelj Instituta Michael Newton o životu između života hipnoterapije. Stephen uključuje sinkronizaciju, duhovnost i intuiciju (s dobrom dozom humora) u svojim prezentacijama.

Stephen je također lječitelj putem psihoterapije; služi se njemačkim jezikom.

Njegove su knjige objavljene! Unutarnji putevi, Kozmički boravci: Život pretvara priče, avanture i poruke iz knjige slučaja duhovnog hipnoterapeuta. Dve knjige – (europska web stranica) https://www.amazon.de/Stephen-Poplin/e/B071J54DGC/

Za više informacija molimo pošaljite e-mail Stephenu na: stephen@transpersonal.us