Thomas Fink – Plesom preko duge da upoznamo jedni druge

Thomas Fink – Plesom preko duge da upoznamo jedni druge

thomas03Svakog dana našeg života susretnemo druge osobe … Ponekad su to samo ljudi u prolazu, ali ponekad se oni zaustave s nama, te tako zajednički podijelimo put. Susret sa drugim je poseban i svečan trenutak, ali mu često ne dajemo onu važnost i pažnju koju zaslužuje.

Ovogodišnji prijedlog Biodanze, kao dnevnog seminara u programu Harmony 2017, bio bi taj, da se brine o ovim jedinstvenim i posebnim trenutcima, pomoću kojih smo došli u kontakt s različitim energijama koji nas obogaćuju, te omogućuju i  nama samima susret s našim najintimnijim i izvornim dijelom vlastitog bića.

Moglo bi se tako reći da svaki susret ima svoju kvalitetu, ali i osobnu BOJU: Susret crvene boje je čista energija, snaga i strast; Narandžasti sastanak predstavlja osjetljivost, odanost i senzualnost; Žuti spoj je sjajan, radostan te pun svjetla i entuzijazma; Zeleni sastanak karakterizira određena ravnoteža sudionika; Plavi spoj se razlikuje po velikoj slobodi popraćenoj  intenzitetom i dubinom; Ljubičasta i indigo boja predstavljaju susret s našim najintimnijim dijelom, tako nježnim i osjetljivim. Tijekom ovog tjedna plešemo različite forme i boje sastanaka od lakših do intenzivnijih. Ovaj je tip iskustva pogodan za svakoga, pa čak i ako niste nikada upoznali Biodanzu. Pridružite nam se u radosnim plesovima punih, sreće i lakoće.


Thomas Fink, rođen je u Njemačkoj, a od 1999-te živi u pokrajini Friuli, okrug grada Udine.

Od 2009-te upisuje školu za instruktore Biodanze, po metodi Ronalda Tora, u Padovi. Diplomira sa temom: “Muzika kao jezik srca i Svemira” u 2013-toj. Potom se dodatno usavršava kao voditelj na tematike “Novog šamanizma” i “Plesa izvornih boja”. Trenutno vodi tjedne grupe  i vikend radionice iz Biodanze.

Bavi se i sa meditativnom muzikom izvođenom sa izvornim instrumentima poput gonga, hapi bubnja, digeridooa, udaraljki te tibetanskih posuda.

www.biodanza-friuli-thomas-fink.com