Tom Ryan i Leina Meštrović – Prirodno dostizanje vrhunca ekstaze uma

Tom Ryan i Leina Meštrović – Prirodno dostizanje vrhunca ekstaze uma

_MG_2110_resizePostignite prirodnu ekstazu uma koristeći endorfine, a ne droge. Svatko može postići i ponoviti to čarobno iskustvo. 

Svaki nas osjećaj bio on dobar, loš ili neutralan rezultat je nasih unutarnjih kemijskih procesa. Nasa tijela sadrže najsavršeniji kemiski labaratorij kojim upravlja nasa svijest. Ključ za proizvodnju i otpuštanje tih kemikalija je postizanje odgovarajućeg stanja svijesti. 

Svako željeno stanje može se lagano postići svjesno ako imate odgovarajući ključ.  Ključ se može lagano aktivirati i usmjeravati korištenjem jednostavnih treninga. Stanja dobrog osjecaja ili ekstaze zbog kojih ljudi koriste droge mogu se postići prirodno. 

Naučiti ćete jednostavne vježbe za promjene i proširenja stanja svjesti.  Meditativno usmjerena samohipnoza zajedno sa NLP-om i vježbama disanja učinit će vas majstorom stanja svijesti do kraja našeg tjedna. Naučite kako postati gospodarom svog uma; ili ćete vi kontrolirati svoj um ili će on kontrolirati vas.


Tom Ryan, trener NLP-a (Neurolingvističko programiranje) i hipnoze održati će seminar: “Prirodno dostizanje vrhunca ekstaze uma”. Pridružite nam se na ovom uzbudljivom putu do gospodarenja vlastitim umom. 
Ovaj izuzetno zabavan seminar sastoji se od niza iznimno učinkovitih, a opet jednostavnih tehnika koje je Tom razvio tijekom svog bogatog dugogodišnjeg iskustva (više od 40.000 sati individualnog rada sa klijentima u kombinaciji sa brojnim seminarima i radionicama). 
Ove jedinstvene tehnike promjene i proširenja stanja svjesti omogućuju istraživanje stanja uma koja se rijetko mogu doživjeti bez upotrebe droga. To je ugodan prirodni način odstranjivanja boli, anksioznosti, depresije i drugih neželjenih stanja kao i put u iskonsku radost i harmoniju.
Leina Meštrović – certificirani psihoterapeut sa bogatim iskustvom u transformaciji života klijenata uvesti će i vas u svijet čarobne agilnosti uma i njegove mogućnosti postizanja izuzetnih stanja. Leina je obrazovana i iskusna u područjima: komunikacija, managementa, sociologije, psihologije i socijalnog rada.  Na svom je zadnjem radnom mjestu u Europskim institucijama održala brojne seminare za osnaživanje njezinih kolega (npr. upravljanje krizom i tranzicijom, razvijanje efikasnih metoda grupne podrške) koristeći najbolje prakse grupne suradnje i upravljanja znanjem. Zajedno sa Tomom razvila je ovaj uzbudljiv seminar za nas na Harmony 2017. 

http://www.totalminddynamics.com.


TZF_1414-res600