Urban Urbanc – Život izvan nas odražava samo ono što je unutar nas

Urban Urbanc – Život izvan nas odražava samo ono što je unutar nas

Kada nam uspije povisiti vibraciju u nama samima i kada počinjemo živjeti naš život s osjećajem radosti, sreće, zahvalnosti, empatije i ljubavi, u svoj život prizivamo još više takvih osjećaja.

ZATO JE POTREBNO NAJPRIJE UNUTAR SEBE STVORITI ONAKAV ŽIVOT KAKAV ŽELIMO I IZVAN SEBE

Tjedno druženje, odnosno radionica, osnovana je po principu upoznavanja sebe te upotrebe snage koja je u nama i omogućuje nam da počnemo stvarati onakav život kakav želimo za sebe.

U tjednom druženju upoznat ćemo se s teorijskim principima, praktičnim načinima te upotrebom tehnika koje će nam pomoći da u život privučemo one događaje, stvari i ljude koje želimo. Spoznat ćemo da nismo manje vrijedni i tek pasivni promatrači svoga života, već aktivni stvaraoci svega što nam se događa te da imamo snagu stvoriti sve ono što možemo unutar sebe zamisliti.

Često se događa da unatoč tome koliko smo pozitivni prema životu i bez obzira na snažne afirmacije koje govorimo samima sebi, izvana dobivamo samo ono što životu poručujemo kroz našu unutrašnjost.

Dakle, ukoliko djelujemo iz straha, ljutnje, žalosti, ljubomore, osjećaja krivnje, loše savjesti i osuđujemo, onda nam se upravo to i vraća.

Zašto to onda ne bismo promijenili?
Stoga prestanimo biti gubitnici u životu i prestanimo djelovati iz pozicije žrtve te naučimo kako u životu biti pobjednici.

ŽIVOT NE MOŽEMO POBIJEDITI, ALI MOŽEMO POBIJEDITI U ŽIVOTU.
UNUTAR SEBE IMAMO SNAGU MANIFESTIRATI SVE ONO ZA ČIM ČEZNE NAŠA DUŠA.


O Urbanu

Ja sam autor, predavač i konzultant za zdrav stil života i za međuljudske odnose. Kroz moje učenje i učenje o sebi i svijetu stvorio sam On-line program za tijelo, um, srce i dušu koji uspješno vodim. Nedavno sam se posvetio organizaciji i vođenju radionica i predavanja, gdje pokazujem ljudima kako mogu stvoriti život za kojim žude. Trenirao sam i sudjelovao na radionicama u Kaliforniji, SAD godinu dana. Moj rad – Online programi i intenzivne radionice vode vas kroz proces otkrivanja ljubavi prema sebi i stvaranja sklada u vašem tijelu, umu i srcu. Također sam autor dviju knjiga o ljubavi, iskrenosti i odnosima – Biti Svjetlost i Ratnik Ljubavi. www.BITJELUCI.com