Vanni i Rosy – Nikada nije kasno da izraziš svoje talente (biodanza i kineziologija)

Vanni i Rosy (Italija) – Nikada nije kasno da izraziš svoje talente (biodanza i kineziologija)

Ove godine naš seminar vrlo precizno odražava naše životne okolnosti. Oboje smo u razdoblju dubokih promjena prema zakonima Svemira i vlastite karme. Ostaviti prošlost, proživljeno, staro, sjećanja, uvjerenja, sve što je usađeno odgojem, navike, strahove, sabotaže, naučenu impotentnost, kako bismo mogli stvoriti prostor za ”novo”, postati i konkretno se ostvariti u vlastitom stilu života.

Projekt često ostane nepoznat umu, a tijelu je jasno i traži ga nesvjesno. Potrebna je hrabrost, odlučnost, veza, povjerenje, ljubav prema sebi, svjesnost, motivacija, osjećajnost i dostupnost. Sve su to urođene kvalitete i inteligencije koje pripadaju svakome od nas.

Na ovom ćemo seminaru pričati, prenijeti i učiti na osnovi vlastitog životnog iskustva. Holističke metode koje poznajemo (biodanza, kineziologija, planiranje obitelji, razne masažne tehnike, metoda oboje (Oceanic Bodywork), u toploj vodi, rebirthing, reiki, meditacija …), svaki će nam dan seminara biti podrška. Pratit ćemo vas kod ulaska u taj val, koji će vam omogućiti provesti pozitivnu promjenu odnosno istražiti ono što vas čini sretnima i zadovoljnima te što vas ispunjava u životu.

Proces nije jednostavan i bez zamki, no kad jednom prođete kroz njega, bit ćete ponosni na sebe. Oslobodit ćete se veza, ovisnosti, strahova i bit ćete spremni izraziti svoju pravu suštinu, bit, a uz to ćete se veseliti i priznat ćete si  svoj vlastiti i istinski identitet. Tako ćete svome zemaljskom životu dati zrelo i svjesno značenje. Osjetit ćete kako se vaša energija mijenja, osjećat ćete se potpuno, sunčano, pozitivno, lagano. Proces će se promijeniti. Nećete više osjećati potrebu za time da djelujete i osjećate se živo, nego će vas činjenica da se iznutra zaista osjećate živo, spontano dovesti do stvaranja, oblikovanja, udruživanja, građenja. Najčešći osjećaji koje ćete moći prepoznati su velika Sigurnost i Unutarnji Mir.

Vanni & Rosy