Vanni i Rosy – Od straha do ljubavi

Vanni i Rosy – Od straha do ljubavi

vir1Gdje postoji strah tu nema ljubavi. Kada živiš u ljubavi osjećaš se dobro, snažno, hrabro, oduševljeno, radosno, otvoren si i osjetljiv, uzbuđen i sve prihvaćaš u životu. Unutar ovog dvostrukog koda, Ljubavi ili Straha, pronalazimo brojne modele, pomoću kojih se postavljamo i odgovaramo na sve životne izazove.

Strah je energija nabijena vitalnim nagonima i premda nam u nekim slučajevima štiti i život, često nas njegovi oblici odvajaju, kako od sebe samih tako  i od drugih odnosno od okoline.

Svjesnim  poznavanjem i upravljanjem s ovim binarnim mehanizmom, možemo ublažiti napetosti i unutrašnji negativni energetski naboj, odakle izlaze zabrinutost, depresija, bojazan, opsjednutost ili fobija. Na ovaj način  čuvamo vitalnu energiju kojom poboljšavamo vlastitu dobrobit i kvalitetu života kao ljudskih bića.

Na ovom fantastičnom putu vodimo vas sa svim potrebnim alatima, neophodnim kako bi mogli upravljati još uspješnije sa vlastitim emocijama. Tijekom seminara koristimo se Kineziologijom, Sustavnim konstelacijama, Biodancom, Meditativnim tehnikama, Rebalansom energije, Naturopatskim metodama i Masažom.

www.kinesiologianatura.com