Vegetarijanski restoran s dostavom

Vegetarijanski restoran s dostavom

povrće za srceOd nedavno Jadran nije jedina Harmony lokacija u Hrvatskoj. Naš gastro doživljaj našao je novi kutak, u samom centru Zagreba.
Vjerujemo da su nas mnogi od Vas već posjetili, naručili gablec, no ponovit ćemo, za svaki slučaj 🙂

Restoran pod nazivom Food Harmony nalazi se na fenomenalnoj lokaciji, dostupnoj svima, pa čak i onima koji samo prolaze kroz centar.
Nalazimo se na adresi Paromlinska 11a (južni ulaz u Importanne pothodnik na Glavnom željezničkom kolodvoru), a parking na samo 10-ak metara od nas.

U ponudi, osim našeg poznatog uravnoteženog obroka, nudimo i pregršt drugih slanih i slatkih delicija.
Pratimo trendove svjetskih kuhinja te ih prilagođavamo vegetarijanskom načinu življenja. Prema načinu pripreme popularna su azijska hrana, američka hrana, meksička hrana, indijska hrana

Mnogi mesojedi također su pronašli svoj kutak u našem jelovniku jer nudimo inovativna jela kao što su vege burgeri, vege ćevapi i vege wok.
Posna i bezglutenska prehrana sve je popularnija a naš jedinstveni jelovnik olakšava ne samo prelazni period prema vegetarijanstvu, već i onima koji su odlučili poduzeti nešto za svoje zdravlje.

Uz odlične pristupačne cijene naša prednost je i besplatna dostava kojom pokrivamo praktički cijeli Zagreb.
Naručivanje je moguće telefonom i putem web trgovine koja donosi i niz dodatnih prednosti (uvijek ste prvi na redu, naručivanje unaprijed za naredne dane, grupno naručivanje…).

Rado spominjemo i naš zeleni plac “Okusi prirode”, a proizvode iz njegova asortimana također možete jednostavno naručiti što će Vam biti besplatno dostavljeno.

Vjerni kupci prepoznali su dodatne pogonosti u obliku pretplate čime ostvaruju popuste prilikom redovito naručivanja.

Pretplatite se na naš besplatni newsletter i pravovremeno primajte naše jelovnike, recepte, obavijesti, popuste…
Također, pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentirajte, pitajte, napišite recenziju, pohvalite nas 🙂 Najaktivnije redovito nagrađujemo!

Dobar tek !