Venus Renata – Najbolja verzija mene

renata venusNajbolja verzija mene. U ovoj radionici postavljamo namjeru da manifestiramo najbolju verziju nas samih u svakom aspektu našeg bića. Počinjemo ceremonijom u Labirintu gdje osviješćujemo što nas točno u tome spriječava i to transformiramo u ritualu vatre. Učimo snažne tehnike manifestcije koristeći svijetlosne kodove iz 15 dimenzija postojanja koje su nam dane od Uzašlih Majstora Velikog Bijelog Bratstva i uspostavljamo stalni kontakt sa našim Višim Ja. Naučit ćemo kako dozvoliti tom dijelu nas da nas vodi kroz život i kako u bilo kojem trenutku dobiti jasan odgovor na bilo koje pitanje. Napredne tehnike disanja koje je voditeljica primila kroz Božanski download od velike su nam pomoći da se vrlo brzo svakodnevno regeneriramo u bilo kojoj situaciji. Kroz plesove vođene unutarnjim vodstvom i pjevanje svetih i inspirativnih pjesama u potpunoj predanosti stapamo se sa Božanskim u nama.

Kroz igru i zabavu šalimo se sa našim manama, te slavimo i izražavamo naše Božanske kvalitete u procesu transformativnog teatra koji je Venus osmislila prije 25 godina u svojim radionicama na Havajima. Kombinacija yoga stretchinga i vježbi za fleksibilnost kralježnice u 15-ak će minuta uvelike razgibati naša tijela kako bi kroz njih mogli fizički manifestirati realnost koju želimo. Vježbe emocionalnog pražnjenja u moru i acquaerobica za koji je Venus certificirana instruktorica, te originalni pokreti latinskih plesova dati će našem zajedničkom kupanju novu dimenziju. Sve ćemo upotpuniti savjetima za zdravu prehranu, pomlađivanje i stalan kontakt sa Zemljom i izvorom života u nama samima kojim možemo izraziti svu našu kreativnost i realizirati našu misiju. Radionica završava odlaskom na otok gdje slavimo novi početak i manifestaciju življenja u potpunosti iz našeg Višeg Ja i otvaramo se primanju naših svijesnih kreacija. Ovdje dobivamo alate kojima možemo nastaviti ostvarivati najbolju verziju nas samih kroz sve naše dimenzije postojanja.


Voditeljica Venus Renata je međunarodno educirani javni govornik, voditeljica radionica, konzultantica i iscjeliteljica s više od 25 godina iskustva. Ona je autorica, skladateljica, pjevačica i karizmatična performerica sa snimkama na 24 jezika, kao i multidisciplinarna glazbenica, uspješna plesačica i koreografkinja, slikarica i multimedijalna umjetnica. Venus je prof. komparativne književnosti i filozofije, bila je na postdiplomskom studiju, filmske režije, glume i scenarija na Sveučilištu Kolumbija u New Yorku, te na interdisciplinarnom doktorskom programu kreativnih umjetnosti. Njezina metoda transformacijskog kazališta oslanja se na praksu drevnih mističnih škola u kojoj je svrha kazališta da nas dovede u dodir s božanskim u nama. Njene radionice nude razne praktične alate koji nam omogućuju da izrazimo puninu svega što jesmo. Zbog svojih intuitivnih darova bila je tražena kao konzultantica od strane poduzeća, investicijskih bankara i pojedinaca, dok su joj njezini organizacijski kapaciteti omogućili međunarodne izvršne pozicije. Više od decenije Venus je pozivana na simultano i konsekutivno interpretiranje za međunarodne VIP osobe, kao i za prevođenja. Osim raznih iscjeliteljskih certifikata koje posjeduje, ona je instruktor joge, aqua aerobika i body-buildinga za žene. Život joj je uvelike obogaćen putovanjima na mnoga sveta mjesta, kao i stalnim boravkom na 3 kontinenta i unutar različitih kultura. Venusina misija je povezivanje umjetno podijeljenih disciplina i područja djelovanja, te poticanje drugih da razviju i izraze sve svoje potencijale. Ona je ovdje kako bi aktivirala i utjelovila svijest o tome da smo svi mi individuacije Izvora. Zato je stvorila svoj sustav “Ja sam izvor aktivacija”.


Venus će također učiniti slijedeće dodatne grupne sesije za bilo koga u kampu kao i za one koje ih žele primiti na daljinu poput članova obitelji ili prijatelja.

SESIJA ČIŠĆENJA AURE – U ovoj sesiji čistimo čitavo morfogenetičko polje – svih 15 dimenzija postojanja od svih privitaka i neželjenih kreacija, otpuštamo fragmente duše drugih i prikupljamo vlastite, oslobađamo se svih entiteta uključujući one diskarnirane i zatvaramo sve crvotočine i portale u auri. Ne analiziramo i ne prosuđujemo stanje aure klijenta, nego ju jednostavno i efektivno čistimo od svega što ju je okupiralo i ugrozilo integritet njenog polja i to završavamo downloadom njihovog Višeg Ja kako bi ispunili ovaj novi prostor sa stanovnikom koji mu božanski pripada i koji sada u njemu može biti prisutan.

SESIJA ČIŠĆENJA KARME – U ovoj sesiji čistimo različite karmičke otiske i obrasce koji nas teraju da ih stalno ponavljamo, otpuštamo različita ograničavajuća vjerovanja, podsvijesne programe, negativne genetičke programe iz naše linije predaka, univerzalne i individualne vezanosti, prisege, zavjete, ugovore i pripadanja koji nas zadržavaju u pozicji ropstva, otpuštamo sve programe i persone koje smo preuzeli.

SESIJA SKIDANJA NEPRIRODNIH PEČATA – U ovoj sesiji otklanjamo 7 neprirodnih pečata smrti ili Jehovinih pečata koji su stavljeni na sve one koji su rođeni na ovoj planeti. Dijelimo ih sa Zemljom I kako su oni postavljeni na njezinu sedmu aksiotonalnu liniju korespondiraju sa različitim mjestima na lijevoj strani ljudskog tijela. Ovi pečati su namjerno stavljeni kako bi spriječili naše uzašašće i uzašašće planete. Pored ovih pečata čistimo i energetsku konfiguraciju Trnove krune koja se nalazi iznad glave I onemogućava jasan prijem energije koju primamo direktno od Izvora. Čistimo I druge povijesno postavljene pečate kao što su Metatronički pečati, Templarski pečati, Templarsko-Aksionski pečatii Zeta pečati koji su stavljeni na našu 4 zraku DNK kako bi nas spriječili da potpuno otvorimo svoje srce. I na kraju, u  ovoj sveobuhvatnoj sesiji čistimo programe starenja stanica koji su odgovorni za propadanje stanica i stvaranje bolesti i stoga možemo vratiti naš originalni obrazac besmrtnosti i obnavljanja stanica.

AKTIVACIJA MAJSTORSKOG DNK – U ovoj sesiji podijeljenoj na 3 dijela aktiviramo cjelokupni DNK predložak Anđeoskog čovjeka koji se sastoji od 12 zraka. Originalno imamo minimalno 12 zraka, poneki 11, a Indigo djecaod 24-48. No, većina ima aktivne samo 2-3 zrake i to je glavni razlog zašto većina populacije koristi ekstremno mali procenat svog mozga i ne aktualizira u potpunosti svoj potencijal. Preporuča se prvo napraviti sve prethodne sesije čišćenja. Na početku otklanjamo sve blokove u DNK.

AKTIVACIJA ZLATNOG DNK – Najviša moguća iscijeljujuća energija na planeti! Ovo je potpuno resetiranje, upgrade i download čitavog našeg operativnog Sistema direktno iz Zlatnih Područja Apsolutnog Harmoničkog Univerzuma. U tom Univerzumu koji je paralelan našem ne postoje distorzije, virusi niti sukobljavajuće energije. U ove 3 sesije aktiviramo 144 000 zraka Zlatnog DNK koje sadržavaju ključeve za prolazak kroz portale Uzačašća i omogućavaju nam da budemo dio onih koji održavaju frekvencije za Zemlju. Kroz ovaj proces možemo rapidno prikupiti ogromne količine svijetlosti u naše polje, izraziti naše božanske darove, utjeloviti naše Više Ja, te prepoznati našu misiju i moći ju ostvariti.

ČIŠĆENJE ANALOGNIH ISKUSTAVA – Kad god nam netko pritisne gumbiće i imamo emocionalnu reakciju, život nam daje znak da je potrebno izbrisati traumu koja je tome uzrok i na taj način smjesta promijeniti našu realnost. Ova sesija je najefektivniji način da vidimo neposredne trajne promjene u našim svakodnevnim životima jer ćemo svjedočiti brzoj promjeni našeg ponašanja kao i drugih prema nama.

EKSTATIČKO DISANJE – Venus ima bogato iskustvo u poučavanju i prakticiranju raznih metoda Tantre. Ovo posebno disanje koje potiče od Cherokee Indijanaca pokazalo se kao najmoćnija, a u istovrijeme i jednostavna tehnika.Možemo ju prakticirati sami kao tehniku disanja kako bismo došli u stanje ekstaze ili ju možemo sinhronizirati zajedno sa partnerom tokom vođenja ljubavi. Ima sposobnost dovesti nas u stanje kozmičkog orgazma kada ju koristimo i samo dišemo bez da činimo bilo što drugo! Disanje je malo drugačije za muškarce i žene i u sesiji ćete naučiti oba načina, tako da ju možete podijeliti s partnerom.

Osim toga, ona nudi privatne sesije – SVEOBUHVATNA SESIJA JA SAM IZVOR AKTIVACIJA

U ovoj posebnoj sveobuhvatnoj sesiji Venus Renata će se povezati sa vašim Višim Ja i očitati vaš energetski potpis uz pomoć Velikog Bijelog Bratstva kako bi odredila najprioritetnije vrste čišćenja i tehnike koje će dovesti do vašeg najbržeg progresa. Primijeniti će taj najbolji energetski recept baš za vas koristeći gore opisane metode kao i njezinu posebnu metodu koja ponovo aktivira vašu vlastitu Božansku prisutnosti svijesnost da ste individua cija Izvora koja omogućava vaše svjesno stvaranje.