Viktoria Grgurin – Yoga Fusion / Yoga Rhythms

Viktoria Grgurin – Yoga Fusion / Yoga Rhythms

viktoria03Yoga Fusion ili Yoga Rhythms je spoj Joge, Akro ili Partner Joga i Ples Ritmova, Aqua Joga u moru.

Joga ce nas spojiti sa nasim unutarnjim središtem, probuditi našu urođenu moć i ojačati naš centar. Uz Akro ili Partner Jogu cemo istraživati svijet kroz igru i iz drugih perspektiva. Naš vlastiti, slobodan i intuitivan pokret i ples dovodimo u ples ritmova..

Moj stil Joge temelji se na Hatha i Vinyasa Jogi, inspiriran širokim spektrom Joge i pokreta. Joga praksa se sastoji od naizmjeničnog stezanja i opuštanja mišića za mobilizaciju i aktiviranje tijela, uma i duha, kao i jačanje i istezanje cijelog sustava tijela.

Akro ili Partner Joga kombinira elemente Joge, akrobatike i tajlandske masaže – znači prekrasna kombinacija, koja ima pozitivni efekt na tijelo, um i dušu. Svatko tko je jednom iskusio euforiju letenja, želi ponovno poletjeti i osjetiti razigranu radost kao djeca koja uče nešto novo. Učimo povjerenje i solidarnost, dolazimo u kontakt sa samim sobom i činimo tako dobro našem srcu. Ovdje možete naći zabavu, zajedničku suradnju i povjerenje u sebe i druge.

Ples Ritmova je dinamična praksa pokreta –cilj je uroniti u svoje tijelo, istražiti ga, otkriti ponovno sami sebe i oslobodili se od samo-stvorenih ograničenja. Cilj je izaći iz izolacije prema kreativnosti, izražavanju, intuiciji da bi na kraju ušli u veze i zajednicu. Različiti ritmovi nas podržavaju u pojedinačnom izrazu naših emocija, kao što su strah, ljutnja, tuga, radost, suosjećanje, … pokret je lijek, meditacija i osobno ljecenje.

Proširiti ćemo našu praksu s Aqua Jogom i uključiti aspekt vode. Voda čisti, osvježava, nosi i obnavlja sav život. Tako možemo naučiti svojstva ovog elementa na svom tijelu.

Individualne ponude

Dodatno se moze bukirati:

➢ Nuad (Dynamic Thai Yoga masaža)

➢ Aerial Yoga (Yoga s maramom)

➢ SUP Yoga (na stand up paddle boardu)


viktoria01Kontakt:

Mag. Viktoria Grgurin, office@intotheflow.at, +43 664 276 14 46www.intotheflow.at

Facebook: https://www.facebook.com/intotheflow.at/https://www.facebook.com/vicki.undsoweiter